2016-04-26 11:02

2016-04-26 11:02

Sten & Stanley och Roshambo från Karlskoga

MUSIK: Putte i Parken presenterar 27 akter till fyra festivaler

Europe, Bob Hund, Petter, Madi Banja, Cleo och Dolores Haze är några av de 27 akter som ska uppträda på sommarens Putte i Parken-festivaler i Örebro, Karlstad, Leksand och Stockholm.

– En del artister spelar på några eller alla fyra festivaler medan vissa bara besöker en av dem, så det blir lite olika line-up från stad till stad, förklarar festivalarrangören Niclas Lagerstam och räknar upp hela startfältet:

Förutom de sex redan nämnda akterna medverkar också Mustasch, The Quireboys, Markoolio, John De Sohn, Timo Räisänen sjunger Ted Gärdestad, Frej Larsson, Sean Banan, Norlie & KKV, Pernilla Andersson, Movits!, Kalle Moraeus, Maria Andersson, Anders Wendin, Sophie Zelmani, The Baboon Show, Doug Seegers, Sten & Stanley, Thundermother, Roshambo, P-Floyd och Ballbreaker.

Putte i Parken arrangeras i Slottsparken, Örebro, 16 -18 juni och där medverkar Dolores Haze, The Quireboys, Bob Hund, The Baboon Show, Petter, Sten & Stanley, Cleo, Movits!, Madi Banja, John De Sohn, Sean Banan, Timo Räisänen sjunger Ted Gärdestad, Maria Andersson, Roshambo och Frej Larsson.

När Putte i Parken kommer till Mariebergsskogen i Karlstad 30 juni - 2 juli står följande akter på scenen: Timo Räisänen sjunger Ted Gärdestad, Norlie & KKV, Bob Hund, Maria Andersson, Petter, Sean Banan, Pernilla Andersson, Markoolio, Madi Banja, John De Sohn, Roshambo, The Quireboys, Europe, Dolores Haze och Frej Larsson.

Putte i Parken genomförs även vid Hembygdsgårdarna i Leksand 14-16 juli och i Kungsträdgården i Stockholm 22-24 juli.

Putte i Parken startade 2008 i Karlskoga och flyttade 2012 till Mariebergsskogen i Karlstad. Putte blev gratisfestival 2014 och kom till Kungsträdgården i Stockholm 2015.

– En del artister spelar på några eller alla fyra festivaler medan vissa bara besöker en av dem, så det blir lite olika line-up från stad till stad, förklarar festivalarrangören Niclas Lagerstam och räknar upp hela startfältet:

Förutom de sex redan nämnda akterna medverkar också Mustasch, The Quireboys, Markoolio, John De Sohn, Timo Räisänen sjunger Ted Gärdestad, Frej Larsson, Sean Banan, Norlie & KKV, Pernilla Andersson, Movits!, Kalle Moraeus, Maria Andersson, Anders Wendin, Sophie Zelmani, The Baboon Show, Doug Seegers, Sten & Stanley, Thundermother, Roshambo, P-Floyd och Ballbreaker.

Putte i Parken arrangeras i Slottsparken, Örebro, 16 -18 juni och där medverkar Dolores Haze, The Quireboys, Bob Hund, The Baboon Show, Petter, Sten & Stanley, Cleo, Movits!, Madi Banja, John De Sohn, Sean Banan, Timo Räisänen sjunger Ted Gärdestad, Maria Andersson, Roshambo och Frej Larsson.

När Putte i Parken kommer till Mariebergsskogen i Karlstad 30 juni - 2 juli står följande akter på scenen: Timo Räisänen sjunger Ted Gärdestad, Norlie & KKV, Bob Hund, Maria Andersson, Petter, Sean Banan, Pernilla Andersson, Markoolio, Madi Banja, John De Sohn, Roshambo, The Quireboys, Europe, Dolores Haze och Frej Larsson.

Putte i Parken genomförs även vid Hembygdsgårdarna i Leksand 14-16 juli och i Kungsträdgården i Stockholm 22-24 juli.

Putte i Parken startade 2008 i Karlskoga och flyttade 2012 till Mariebergsskogen i Karlstad. Putte blev gratisfestival 2014 och kom till Kungsträdgården i Stockholm 2015.