2016-04-21 11:10

2016-04-21 11:10

Drogpåverkad hade kniv

KARLSKOGA NOTERAT

På tisdagen kontrollerade polisen en bil på Filipstadsvägen.

Föraren, en man, verkade drogpåverkad och saknade dessutom körkort. I bilen fanns också en kvinna som även hon verkade drogpåverkad. Vid visitationen av paret hittades vad som misstänks vara narkotika samt flertalet knivar.

Mannen är misstänkt för drograttfylleri, narkotikabrott samt brott mot knivlagen. Kvinnan är misstänkt för narkotikabrott.

Föraren, en man, verkade drogpåverkad och saknade dessutom körkort. I bilen fanns också en kvinna som även hon verkade drogpåverkad. Vid visitationen av paret hittades vad som misstänks vara narkotika samt flertalet knivar.

Mannen är misstänkt för drograttfylleri, narkotikabrott samt brott mot knivlagen. Kvinnan är misstänkt för narkotikabrott.