2016-04-17 14:22

2016-04-17 14:22

Ger tre nya jobb i höst

KARLSKOGA: Colluseum Club investerade i nya maskiner

För ett par år sedan började Colluseum Club sin resa med investeringar och nu har de gjort det igen. Nya träningsmaskiner, Milon, för ett par miljoner kronor är nu installerade och väntar på träningssugna.
– Milon är ett koncept som går snabbt och är effektivt, säger Marie Johannesson som startade Colluseum Club 1985.

Med investeringen på två miljoner kronor i nya styrkemaskiner och spinningcyklar kommer antalet anställda att öka med tre personer från och med hösten.

Tiden viktig

– Medlemsantalet ökar, samtidigt som tiden måste utnyttjas bättre och då är Milon det perfekta konceptet, säger Marie Johannesson. Milon-konceptet har sju maskiner och varje kund har inprogrammerat på sina chipkort som stoppas in i maskinen när de startar. Då ställer maskinen in sig efter det som står på chipkortet och man behöver inte vara rädd för att något är fel. Hela träningspasset tar cirka 17 minuter. Under de senaste fem åren har vi investerat fem miljoner kronor i verksamheten.

Överlämnar

Colluseum Club är ett familjeföretag och Marie Johannesson har trappat ner och Ida och Elina Pettersson blir de som driver träningsanläggningen vidare.

– Jag har varit med här hela tiden och sett utvecklingen och det är ett spännande jobb, säger Ida Pettersson.

– Det känns bra att överlämna nu då det är fantastisk personal som jobbar här, säger Marie Johannesson. Vi har fem heltidsanställda i dag och flera som jobbar timmar och vi tänker att satsningen ska fortsätta att öka. Vi har tagit våning två nu och tar hela huset igen. All personal får utbildning i något fyra gånger per år, vilket är viktigt då det är en stor kundvårdsbit i detta. Det kommer mer och mer folk som vågar vara sig själva och det känns bra. Man behöver inte ha nya träningskläder varje gång man går till gymet.

Mötesplats

Colluseum Club har blivit en mötesplats för många och åldern på de som tränar når ända upp till 80-årsstrecket.

– Det är en mötesplats för många ensamma, säger Marie Johannesson. Det fyller ett stort socialt behov av att träffas och prata och ta en fika tillsammans. Satsningen på Milon tror vi mycket på då det är lämpligt för alla. Personliga träningsprogram som är inställt i förväg och inget kan gå fel då maskinerna ställer in sig automatiskt.

Med investeringen på två miljoner kronor i nya styrkemaskiner och spinningcyklar kommer antalet anställda att öka med tre personer från och med hösten.

Tiden viktig

– Medlemsantalet ökar, samtidigt som tiden måste utnyttjas bättre och då är Milon det perfekta konceptet, säger Marie Johannesson. Milon-konceptet har sju maskiner och varje kund har inprogrammerat på sina chipkort som stoppas in i maskinen när de startar. Då ställer maskinen in sig efter det som står på chipkortet och man behöver inte vara rädd för att något är fel. Hela träningspasset tar cirka 17 minuter. Under de senaste fem åren har vi investerat fem miljoner kronor i verksamheten.

Överlämnar

Colluseum Club är ett familjeföretag och Marie Johannesson har trappat ner och Ida och Elina Pettersson blir de som driver träningsanläggningen vidare.

– Jag har varit med här hela tiden och sett utvecklingen och det är ett spännande jobb, säger Ida Pettersson.

– Det känns bra att överlämna nu då det är fantastisk personal som jobbar här, säger Marie Johannesson. Vi har fem heltidsanställda i dag och flera som jobbar timmar och vi tänker att satsningen ska fortsätta att öka. Vi har tagit våning två nu och tar hela huset igen. All personal får utbildning i något fyra gånger per år, vilket är viktigt då det är en stor kundvårdsbit i detta. Det kommer mer och mer folk som vågar vara sig själva och det känns bra. Man behöver inte ha nya träningskläder varje gång man går till gymet.

Mötesplats

Colluseum Club har blivit en mötesplats för många och åldern på de som tränar når ända upp till 80-årsstrecket.

– Det är en mötesplats för många ensamma, säger Marie Johannesson. Det fyller ett stort socialt behov av att träffas och prata och ta en fika tillsammans. Satsningen på Milon tror vi mycket på då det är lämpligt för alla. Personliga träningsprogram som är inställt i förväg och inget kan gå fel då maskinerna ställer in sig automatiskt.