2016-04-13 13:31

2016-04-13 13:31

Lastbil nära krocka med polisen

KARLSKOGA

På tisdagen var en lastbilsförare nära att krocka med en polisbil på E18, i höjd med Bregården.

Polispatrullen körde i den vänstra filen och när den nästan är förbi lastbilen blinkar denne vänster och kör delvis över i vänsterfilen.

Polisen väjde för att undvika kollision och kör sedan om, varpå lastbilen lägger sig nära bakom. Lastbilen stoppades och föraren är misstänkt för otillåten förflyttning i sidled samt för att inte ha anpassat avståndet.

Polispatrullen körde i den vänstra filen och när den nästan är förbi lastbilen blinkar denne vänster och kör delvis över i vänsterfilen.

Polisen väjde för att undvika kollision och kör sedan om, varpå lastbilen lägger sig nära bakom. Lastbilen stoppades och föraren är misstänkt för otillåten förflyttning i sidled samt för att inte ha anpassat avståndet.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.