2016-04-13 06:56

2016-04-13 14:16

Greps med stulna varor

KARLSKOGA

En 29-årig man greps på tisdagskvällen efter att ha stulit matvaror på Coop vid Storängen.

Det var vid 21.45 som en väktare observerade hur en man, som var i sällskap med en annan man, stoppade på sig diverse varor inne i butiken. Väktaren följde efter männen lämnade platsen i en bil. Han körde efter och kom i kapp dem efter att de kört in i en häck nära korsningen mellan Bregårdsgatan och Hammarögatan. Männen sprang från platsen och väktaren följde efter samtidigt som han tillkallade polis.

Väktaren fick tag på den ene mannen, 29-åringen, som hade en påse med stulna matvaror i med sig, och gjorde ett så kallat envarsgripande.

När polisen kom till platsen hittades vad som tros vara stöldgods, till ett större värde, i bilen. 29-åringen togs med till polishuset i Örebro och anhölls senare av åklagare. Den andre mannen är för närvarande okänd.

Det var vid 21.45 som en väktare observerade hur en man, som var i sällskap med en annan man, stoppade på sig diverse varor inne i butiken. Väktaren följde efter männen lämnade platsen i en bil. Han körde efter och kom i kapp dem efter att de kört in i en häck nära korsningen mellan Bregårdsgatan och Hammarögatan. Männen sprang från platsen och väktaren följde efter samtidigt som han tillkallade polis.

Väktaren fick tag på den ene mannen, 29-åringen, som hade en påse med stulna matvaror i med sig, och gjorde ett så kallat envarsgripande.

När polisen kom till platsen hittades vad som tros vara stöldgods, till ett större värde, i bilen. 29-åringen togs med till polishuset i Örebro och anhölls senare av åklagare. Den andre mannen är för närvarande okänd.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.