2016-04-07 13:37

2016-04-07 13:37

Påverkad och utan körkort

KARLSKOGA

På onsdagen kontrollerade polisen en bil på Filipstadsvägen.

Föraren, en man, hade inget körkort och har tidigare rapporterats för att trots detta köra bil. Mannen verkade även drogpåverkad. En husrannsakan gjordes i bilen och polisen hittade vad som misstänks vara narkotika.

Mannen togs med för provtagning samt förhör och är nu misstänkt för grov olovlig körning, rattfylleri samt narkotikabrott.

Föraren, en man, hade inget körkort och har tidigare rapporterats för att trots detta köra bil. Mannen verkade även drogpåverkad. En husrannsakan gjordes i bilen och polisen hittade vad som misstänks vara narkotika.

Mannen togs med för provtagning samt förhör och är nu misstänkt för grov olovlig körning, rattfylleri samt narkotikabrott.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.