2016-04-07 14:41

2016-04-07 14:41

Ja till bärbar hörslinga

DEGERFORS

Medborgarförslaget att kommunen ska köpa in bärbar teleslinga bifölls av kommunstyrelsen.

De föreslår att kultur- och utbildningsnämnden köper in och ansvarar för utlåning av hörslinga, att servicenämnden uppdaterar en lista över lokaler med fasta hörslingor och ser till att de är i användbart skick.

De föreslår att kultur- och utbildningsnämnden köper in och ansvarar för utlåning av hörslinga, att servicenämnden uppdaterar en lista över lokaler med fasta hörslingor och ser till att de är i användbart skick.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.