2016-04-06 11:22

2016-04-06 11:22

Drogpåverkad förare stoppad

KARLSKOGA

En man är misstänkt för grov olovlig körning, drograttfylleri och trafikbrott.

Polisen stoppade mannen på tisdagen då han körde bil på Björkhagsvägen och tyckte att han verkade drogpåverkad. Han hade inte heller något körkort och har tidigare rapporterats för att trots detta köra bil. Dessutom var bilen belagd med brukandeförbud.

I bilen fanns även en kvinnlig passagerare som också verkade drogpåverkad. Båda togs med för provtagning och förhör. Kvinnan är misstänkt för narkotikabrott.

Bilen avskyltades och nycklarna beslagtogs i väntan på utredning.

Polisen stoppade mannen på tisdagen då han körde bil på Björkhagsvägen och tyckte att han verkade drogpåverkad. Han hade inte heller något körkort och har tidigare rapporterats för att trots detta köra bil. Dessutom var bilen belagd med brukandeförbud.

I bilen fanns även en kvinnlig passagerare som också verkade drogpåverkad. Båda togs med för provtagning och förhör. Kvinnan är misstänkt för narkotikabrott.

Bilen avskyltades och nycklarna beslagtogs i väntan på utredning.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.