2016-04-05 14:28

2016-04-05 14:28

Undanröjer otrygghet i fysisk miljö

DEGERFORS

Elevernas åsikter och elevrådsprotokoll ger vid hand att en del inte vill delta i idrottslektionerna då de inte vill duscha efteråt. Sunkiga duschar och omklädningsrum samt toaletter, för ont om tid mellan lektionerna är ett par orsaker som nämnts.

Kultur- och utbildningsnämnden har även fått vetskap om otrygghet i den fysiska miljön, kanske många som räds att filmas med mobiler och dylikt. Nu ska nämnden även ta in uppgifter från lärarna för att få bukt med problemet.

Kultur- och utbildningsnämnden har även fått vetskap om otrygghet i den fysiska miljön, kanske många som räds att filmas med mobiler och dylikt. Nu ska nämnden även ta in uppgifter från lärarna för att få bukt med problemet.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.