2016-04-05 14:28

2016-04-05 14:28

Avvaktar att rusta vinden

DEGERFORS

Kultur- och utbildningsnämndens föreslagna investeringsbudget överskreds med en halv miljon kronor till en början, men efter uppmaningar har omprioriteringar gjorts så att man håller sig inom ramen.

En av de saker som fått stryka på foten är den planerade upprustningen av vindsvåningen i Smältarbyggningen, som man hade tänkt äska ytterligare 100 000 kronor för. Nu avvaktar man med den investeringen ett par år.

En av de saker som fått stryka på foten är den planerade upprustningen av vindsvåningen i Smältarbyggningen, som man hade tänkt äska ytterligare 100 000 kronor för. Nu avvaktar man med den investeringen ett par år.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.