2016-03-31 13:30

2016-03-31 13:30

Ofredas av okänd man

KARLSKOGA NOTERAT

En kvinna har anmält att hon trakasseras av en okänd man.

Sedan oktober 2012 ska mannen ha skrivit till henne på nätet upprepade gånger. Hon tycker att det är väldigt obehagligt och är rädd för vad som ska hända om hon avvisar honom. Polisen utreder händelsen som ofredande.

Sedan oktober 2012 ska mannen ha skrivit till henne på nätet upprepade gånger. Hon tycker att det är väldigt obehagligt och är rädd för vad som ska hända om hon avvisar honom. Polisen utreder händelsen som ofredande.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.