2016-03-31 17:05

2016-03-31 17:05

Nej till stadsvapen som logotyp

KARLSKOGA

Majoriteten i kommunstyrelsen säger nej till SPI Välfärdens motion om att ersätta de nuvarande bubblorna som logotyp och symbol för Karlskoga kommun med det gamla stadsvapnet för Karlskoga.

Leif Fredriksson (SPI) lämnade in förslaget om att använda det gamla stadsvapnet med kanonerna på efter att Kristdemokraternas motion om att ersätta bubblorna med Alfred Nobel röstats ned.

Argumentet för att inte använda stadsvapnet som symbol för Karlskoga i marknadsföringssammanhang är att det redan används när kommunen vill vara tydliga med att det är organisationen och myndigheten som är avsändare.

Det slutgiltiga beslutet fattas av kommunfullmäktige.

Leif Fredriksson (SPI) lämnade in förslaget om att använda det gamla stadsvapnet med kanonerna på efter att Kristdemokraternas motion om att ersätta bubblorna med Alfred Nobel röstats ned.

Argumentet för att inte använda stadsvapnet som symbol för Karlskoga i marknadsföringssammanhang är att det redan används när kommunen vill vara tydliga med att det är organisationen och myndigheten som är avsändare.

Det slutgiltiga beslutet fattas av kommunfullmäktige.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.