2016-03-18 18:56

2016-03-18 19:07

Tre bilar krockade

KARLSKOGA: Lindrig personskada i rondellkrocken

Tre bilar är inblandade i en olycka i stora rondellen i Karlskoga.

Det v ar klockan 18.00 som räddningstjänsten, polis och ambulans larmades sedan tre bilar krockat i stora rondellen på E18 i Karlskoga. I nuläget är det oklart om någon person är skadad. Långa köer har bildats i riktning mot Örebro.

– Inledningsvis var det två bilar som körde in i varandra, säger vakthavande polisbefäl i Örebro. Sedan kom det ytterligare en bil som och körde in i den första olyckan. Detta gjorde att det väldigt rörigt på olycksplatsen.

Enligt polisen fick någon av de inblandade personerna lindriga skador.

I samband med bärgningsarbetet stängdes det östergående körfältet av i cirka 50 minuter.

Det v ar klockan 18.00 som räddningstjänsten, polis och ambulans larmades sedan tre bilar krockat i stora rondellen på E18 i Karlskoga. I nuläget är det oklart om någon person är skadad. Långa köer har bildats i riktning mot Örebro.

– Inledningsvis var det två bilar som körde in i varandra, säger vakthavande polisbefäl i Örebro. Sedan kom det ytterligare en bil som och körde in i den första olyckan. Detta gjorde att det väldigt rörigt på olycksplatsen.

Enligt polisen fick någon av de inblandade personerna lindriga skador.

I samband med bärgningsarbetet stängdes det östergående körfältet av i cirka 50 minuter.