2016-03-18 21:27

2016-03-18 21:27

Samuelsson om DIF:s nya spelsystem

FOTBOLL: träningsmatch: Inför Sirius–Degerfors, lördag

Peter Samuelsson har i nästan alla matcher som han spelat som Degerfors IF-forward varit ensam på topp. Här berättar han om de största skillnaderna för egen del när DIF den här säsongen använder två anfallare.

Vi pratar även om hur det fungerat för laget under försäsongen när han ställer upp för en intervju inför lördagens träningsmatch i Uppsala, den näst sista innan superettan börjar första söndagen i april.

Vi pratar även om hur det fungerat för laget under försäsongen när han ställer upp för en intervju inför lördagens träningsmatch i Uppsala, den näst sista innan superettan börjar första söndagen i april.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.