2016-03-18 16:39

2016-03-18 16:39

Därför lyckas Orion år efter år

VOLLEYBOLL: Trots ständiga spelarförluster

Oriontränaren Per Green förklarar varför hans lag kunde vinna division 2 och kvalificera sig för ettan.

Detta trots att Degerforsklubben även inför den här säsongen tappade många spelare. Och så har det varit år efter år; plantskolan Orion får se de mest lovande spelarna gå vidare för att sedan i många fall nå elitnivå. Han ger sin syn på det och berättar även vad det är som gör att Orion inte bestämt sig för om klubben tar steget upp i division 1 trots den gångna succésäsongen.

Detta trots att Degerforsklubben även inför den här säsongen tappade många spelare. Och så har det varit år efter år; plantskolan Orion får se de mest lovande spelarna gå vidare för att sedan i många fall nå elitnivå. Han ger sin syn på det och berättar även vad det är som gör att Orion inte bestämt sig för om klubben tar steget upp i division 1 trots den gångna succésäsongen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.