2016-03-15 15:43

2016-03-15 15:43

Full bilist blev av med bilen

DEGERFORS NOTERAT

Vid 15-tiden på måndagen observerade polisen en bil på Storgatan som framfördes vingligt och med ojämn hastighet.

Bilen stoppades på Gräsholmsvägen och föraren, en man i 40-årsåldern, fick blåsa. Efter ett positivt resultat togs mannen med till polisstationen där vidare provtagning visade att han hade 1,38 promille alkohol i sig. Mannen hade inte heller något körkort och har tidigare rapporterats för att trots detta köra bil. Polisen beslagtog bilen och mannen är nu misstänkt för grov olovlig körning och grovt rattfylleri.

Bilen stoppades på Gräsholmsvägen och föraren, en man i 40-årsåldern, fick blåsa. Efter ett positivt resultat togs mannen med till polisstationen där vidare provtagning visade att han hade 1,38 promille alkohol i sig. Mannen hade inte heller något körkort och har tidigare rapporterats för att trots detta köra bil. Polisen beslagtog bilen och mannen är nu misstänkt för grov olovlig körning och grovt rattfylleri.