2016-03-15 15:58

2016-03-15 16:39

Division 6-lag värvar Bengan och Berglund

FOTBOLL: Förväntas locka storpublik

Hockeystjärnorna Bengt-Åke Gustafsson och Christian Berglund gör comeback som aktiva. Som fotbollsspelare.

Det är Sören Jönsson, målvakt i Karlskoga SK, som ligger bakom värvningarna för en seriematch i division 6 den här säsongen.

Jönsson berättar i den här intervjun om hur idén kom upp inför Karlskoga SK:s 75:e år efter omstarten 1941, om ett eget personligt minne av Berglund som spelare och om Bengans förflutna som fotbollsspelare.

Du får även veta vilka fler Karlskoga SK-personligheter som Jönsson, som är mycket nöjd efter att ha fått klartecken från de båda storspelarna i hockey, vill ha med i den här matchen som förväntas locka storpublik till Stråvallen.

Det är Sören Jönsson, målvakt i Karlskoga SK, som ligger bakom värvningarna för en seriematch i division 6 den här säsongen.

Jönsson berättar i den här intervjun om hur idén kom upp inför Karlskoga SK:s 75:e år efter omstarten 1941, om ett eget personligt minne av Berglund som spelare och om Bengans förflutna som fotbollsspelare.

Du får även veta vilka fler Karlskoga SK-personligheter som Jönsson, som är mycket nöjd efter att ha fått klartecken från de båda storspelarna i hockey, vill ha med i den här matchen som förväntas locka storpublik till Stråvallen.