2016-03-11 10:34

2016-03-11 10:34

"Vill att folk ska känna igen sig"

KARLSKOGA: Old Barrels spelar på Ellas Event

I kväll blir det country för hela slanten på Ella Event. För musiken svarar Old Barrels som är det enda countrybandet i Karlskoga-Degerfors.
– Vi har spelat som grupp i ett och ett halvt år, men spelat har vi gjort sedan vi gick i musikskolan, säger Pär Palonen. I kväll blir det blandat med en tredjedel eget material.

I kväll blir det en country på Ellas Event i Karlskoga. Old Barrels kommer att svara för musiken i eventet där temat är country.

Blandad country

– Det blir lite blandad country med eget material och countrycovers, säger Pär Palonen. Det kan vara lite svårt då country delvis är lite smal i Sverige. Vi kommer även att ta med lite äldre låtar för att försöka få folk att känna igen sig och kan texterna.

Tema

Just nu är Old Barrels det enda countrybandet i Karlskoga-Degerfors och förra årets spelade de på Countryfestivalen i Lunedet.

– Det känns bra att vi får vara med och spela på Ellas Event, säger Pär Palonen. Sedan har också arrangören tänkt till och hela kvällen blir på temat country. Under tiden folk kommer att äta blir det countryskval ur högtalarna och maten har också en inspiration av country.

Old Barrels är senare i vår bokade på en spelning i Arvika.

I kväll blir det en country på Ellas Event i Karlskoga. Old Barrels kommer att svara för musiken i eventet där temat är country.

Blandad country

– Det blir lite blandad country med eget material och countrycovers, säger Pär Palonen. Det kan vara lite svårt då country delvis är lite smal i Sverige. Vi kommer även att ta med lite äldre låtar för att försöka få folk att känna igen sig och kan texterna.

Tema

Just nu är Old Barrels det enda countrybandet i Karlskoga-Degerfors och förra årets spelade de på Countryfestivalen i Lunedet.

– Det känns bra att vi får vara med och spela på Ellas Event, säger Pär Palonen. Sedan har också arrangören tänkt till och hela kvällen blir på temat country. Under tiden folk kommer att äta blir det countryskval ur högtalarna och maten har också en inspiration av country.

Old Barrels är senare i vår bokade på en spelning i Arvika.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.