2016-03-10 21:58

2016-03-10 21:58

"Jättekul att det ordnas något"

KARLSKOGA: Bra drag när Marknadsplats Karlskoga och KT/Kuriren arrangerade Tjejkväll

Det blev drag direkt på Kiltorget när portarna slogs upp till Tjejkvällen där bland annat Hudfixarn var med.

– Det är jätteroligt att det ordnas något och på det här viset möter vi många nya kunder, säger Catarina Fagerberg på Hudfixarn.

Det blev ganska mycket folk på Kiltorget när klockan blev 18.00 och Tjejkvällen startade. Där fick de som kom vara med och tävla med de medverkande företagen och den som ville fick tomatsoppa och ett bröd som serverades av Prisma.

Lagom med en gång

Butikerna var sedan öppna i tre timmar extra och lockade med rabatter kvällen till ära.

– Det är jättekul med tjejkväll och det är lagom med en gång varje år, säger några damer som just fått sig en mugg med soppa. Det blir lite handlat som presenter och sådant en sådan här kväll när butikerna har rabatter.

Marianne och Nina Johansson tycker att det kunde vara lite arrangemang av den här typen.

– Det kan vara fler tillfällen med den här typen av arrangemang, då det är roligt när det händer något, säger Marianne och Nina.

Gjordes om

Inför den här Tjejkvällen hade kvinnor fått anmäla sig för att ”bli omgjorda”. Tio hade anmält sig och två hade valts ut. Jenny Skoglund och Ulla Ek hade valts ut av Smarteyes och blev makade, fick nya frisyrer, kläder och ett valfritt par glasögon.

– Jag anmälde mig och hade turen att komma med, säger Jenny Skoglund. Det är jätteskönt att bli ompysslad och det känns väldigt lyxigt. Jag har fått kläder från Jon & Jonna och Kick´s svarar för makeupen och MK:s studio fixar håret.

Omröstning

Monica Lundgren på Smarteyes.

– Det var tio tjejer som ville vara med och då hade vi en omröstning och valde ut Jenny Skoghlund och Ulla Ek, säger Monica Lundgren. De har varit här innan och gjort synundersökning och tittat på bågar. Nu kanske de kommer att välja andra bågar beroende på om de fått annan färg på håret. Vi får se.

Extrabonus

När klockan närmade sig stängningsdags delade Marknadsplats Karlskoga ut 200 välfyllda goodiebags till de kunder som handlat för minst 200 kronor under kvällen i de deltagande butikerna.

Det blev ganska mycket folk på Kiltorget när klockan blev 18.00 och Tjejkvällen startade. Där fick de som kom vara med och tävla med de medverkande företagen och den som ville fick tomatsoppa och ett bröd som serverades av Prisma.

Lagom med en gång

Butikerna var sedan öppna i tre timmar extra och lockade med rabatter kvällen till ära.

– Det är jättekul med tjejkväll och det är lagom med en gång varje år, säger några damer som just fått sig en mugg med soppa. Det blir lite handlat som presenter och sådant en sådan här kväll när butikerna har rabatter.

Marianne och Nina Johansson tycker att det kunde vara lite arrangemang av den här typen.

– Det kan vara fler tillfällen med den här typen av arrangemang, då det är roligt när det händer något, säger Marianne och Nina.

Gjordes om

Inför den här Tjejkvällen hade kvinnor fått anmäla sig för att ”bli omgjorda”. Tio hade anmält sig och två hade valts ut. Jenny Skoglund och Ulla Ek hade valts ut av Smarteyes och blev makade, fick nya frisyrer, kläder och ett valfritt par glasögon.

– Jag anmälde mig och hade turen att komma med, säger Jenny Skoglund. Det är jätteskönt att bli ompysslad och det känns väldigt lyxigt. Jag har fått kläder från Jon & Jonna och Kick´s svarar för makeupen och MK:s studio fixar håret.

Omröstning

Monica Lundgren på Smarteyes.

– Det var tio tjejer som ville vara med och då hade vi en omröstning och valde ut Jenny Skoghlund och Ulla Ek, säger Monica Lundgren. De har varit här innan och gjort synundersökning och tittat på bågar. Nu kanske de kommer att välja andra bågar beroende på om de fått annan färg på håret. Vi får se.

Extrabonus

När klockan närmade sig stängningsdags delade Marknadsplats Karlskoga ut 200 välfyllda goodiebags till de kunder som handlat för minst 200 kronor under kvällen i de deltagande butikerna.