2016-03-10 17:15

2016-03-10 17:15

"Ett koncept vi fortsätter med"

KARLSKOGA: 69 mässutställare lockade många besökare

69 mässutställare på B2B-mässan kunde glädjas åt att många besökare kom till Folkets hus.
– Det är fantastiskt det här och vi har haft många fler besökare än förra året, så det här får bli ett koncept vi fortsätter med, säger Kajsa Edenvik som är mässansvarig.

Det blev en lyckad mässa med 69 företag som visade upp sig i Folkets hus. En mässa som blev väldigt välbesökt.

– Det här har varit en bra mässa och det är många som kommit för att titta på vad utställarna hade att erbjuda, säger Kajsa Edenvik. Merparten av utställarna kommer från Karlskoga och andra från Karlstad och Örebro. Vi har även haft ett bra samarbete med skolelever från högstadiet som varit värdar och värdinnor.

Sinikka Holma på Arena Reklam är väldigt nöjd med mässan.

– Det har varit fantastiskt trevligt med många kundbesök på kort tid, säger Sinikka Holma. Det här hoppas jag att det blir en fortsättning på.

Kajsa Edenvik har en känsla av att det gjorts mycket affärer mellan utställarna.

– Utställarna har varit väldigt nöjda och jag uppfattar det som att det gjorts en del affärer dem emellan, säger Kajsa Edenvik. Sedan har vi haft besök av politiker, tjänstemän och företagsledare som varit nöjda med vad de sett. Det här är det koncept vi ska fortsätta med.

Det blev en lyckad mässa med 69 företag som visade upp sig i Folkets hus. En mässa som blev väldigt välbesökt.

– Det här har varit en bra mässa och det är många som kommit för att titta på vad utställarna hade att erbjuda, säger Kajsa Edenvik. Merparten av utställarna kommer från Karlskoga och andra från Karlstad och Örebro. Vi har även haft ett bra samarbete med skolelever från högstadiet som varit värdar och värdinnor.

Sinikka Holma på Arena Reklam är väldigt nöjd med mässan.

– Det har varit fantastiskt trevligt med många kundbesök på kort tid, säger Sinikka Holma. Det här hoppas jag att det blir en fortsättning på.

Kajsa Edenvik har en känsla av att det gjorts mycket affärer mellan utställarna.

– Utställarna har varit väldigt nöjda och jag uppfattar det som att det gjorts en del affärer dem emellan, säger Kajsa Edenvik. Sedan har vi haft besök av politiker, tjänstemän och företagsledare som varit nöjda med vad de sett. Det här är det koncept vi ska fortsätta med.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.