2016-03-09 10:25

2016-03-09 10:25

Tjuv hade kniv och yxa

KARLSKOGA

En kvinna i 30-årsåldern har fällts för fyra fall av stöld, två fall av snatteri, våldsamt motstånd, ringa narkotikabrott samt två fall av brott mot knivlagen.

Bland annat har hon stulit varor för flera tusen i olika butiker i Karlskoga och i samband med detta har hon vid ett tillfälle haft kniv på sig, vid ett annat både kniv och yxa. Vid ett tillfälle satte hon sig också till motvärn då en butikskontrollant ingrep. Dessutom har hon stulit kläder och verktyg på församlingshemmet 39:an.

Påföljden blev skyddstillsyn samt behandling för drog- och alkoholberoende. Kvinnan ska också betala ett skadestånd på sammanlagt 2 855 kronor till två av de utsatta butikerna.

Bland annat har hon stulit varor för flera tusen i olika butiker i Karlskoga och i samband med detta har hon vid ett tillfälle haft kniv på sig, vid ett annat både kniv och yxa. Vid ett tillfälle satte hon sig också till motvärn då en butikskontrollant ingrep. Dessutom har hon stulit kläder och verktyg på församlingshemmet 39:an.

Påföljden blev skyddstillsyn samt behandling för drog- och alkoholberoende. Kvinnan ska också betala ett skadestånd på sammanlagt 2 855 kronor till två av de utsatta butikerna.