2016-03-08 16:14

2016-03-08 16:14

HC Flyers kan ända få gå upp i tvåan

ISHOCKEY: division 2-kval: Inför Ludvika–HC Flyers, onsdag

HC Flyers chanser att vinna kvalet till hockeyns division 2 är minimala efter 1–7-smällen i Åmål i söndags. Men trots att Åmål sannolikt vinner kvalet kan Karlskogalaget HC Flyers ändå ta sig upp i tvåan.

Vi har träffat Darko Pavlovic i tränarstaben. Han kommenterar pratet om avancemang även för det lag som slutar tvåa i kvalet, berättar förutsättningarna inför avslutningsmatchen i Ludvika på onsdagskvällen och ger sin syn på hur det kunde bli 1–7 i söndags – trots många bra chanser för HC Flyers.

Vi har träffat Darko Pavlovic i tränarstaben. Han kommenterar pratet om avancemang även för det lag som slutar tvåa i kvalet, berättar förutsättningarna inför avslutningsmatchen i Ludvika på onsdagskvällen och ger sin syn på hur det kunde bli 1–7 i söndags – trots många bra chanser för HC Flyers.