2016-03-04 15:30

2016-03-04 15:30

Hotade sin dotter till livet, fick villkorligt

KARLSKOGA NOTERAT

En, pappa boende i Kristinehamn har, har den 16 juli 2015 besökt en butik i Karlskoga där hans dotter jobbar i.

Dottern omhändertogs från familjen när hon var 14 år och har inte bott där sedan dess. När pappan möter henne så har han uttalat hot till henne. Pappan har sagt att, ”Jag skall köpa en mördare som ska ta livet av dig, du har dragit vanheder över min familj”.

Polisen grep mannen på plats. Pappan är nu dömd till villkorlig dom och dagsböter.

Dottern omhändertogs från familjen när hon var 14 år och har inte bott där sedan dess. När pappan möter henne så har han uttalat hot till henne. Pappan har sagt att, ”Jag skall köpa en mördare som ska ta livet av dig, du har dragit vanheder över min familj”.

Polisen grep mannen på plats. Pappan är nu dömd till villkorlig dom och dagsböter.