2016-03-03 06:00

2016-03-03 06:00

Ny restaurang på gång

KARLSKOGA: Renovering pågår i lokalerna på Värmlandsvägen

Inom kort slår en ny restaurang upp sina dörrar i Karlskoga. Nästa fredag öppnar nämligen Bullseye saloon bbq bar på Värmlandsvägen.

Det är alltså i Mr James gamla lokaler som Bullseye saloon bbq bar ska öppna nästa fredag. Restaurangen serverar hamburgare och grillat med en amerikansk prägel och beskrivs av en av ägarna som ”ett riktigt steakhouse”.

– Det är mycket kött. Man blir riktigt mätt utan att det ska kosta så mycket, säger Sandro Reljanovic.

Han berättar att de är fem unga män, mellan 23 och 30 år gamla, som äger Bullseye saloon tillsammans. De driver redan en restaurang i Lidköping och tyckte att Karlskoga var en bra stad att etablera sig i.

– Det är en mysig stad, ungefär lika stor som Lidköping, så det kändes som ett bra ställe att öppna i.

Det är alltså i Mr James gamla lokaler som Bullseye saloon bbq bar ska öppna nästa fredag. Restaurangen serverar hamburgare och grillat med en amerikansk prägel och beskrivs av en av ägarna som ”ett riktigt steakhouse”.

– Det är mycket kött. Man blir riktigt mätt utan att det ska kosta så mycket, säger Sandro Reljanovic.

Han berättar att de är fem unga män, mellan 23 och 30 år gamla, som äger Bullseye saloon tillsammans. De driver redan en restaurang i Lidköping och tyckte att Karlskoga var en bra stad att etablera sig i.

– Det är en mysig stad, ungefär lika stor som Lidköping, så det kändes som ett bra ställe att öppna i.