2016-03-02 12:28

2016-03-02 12:28

Tog kläder och parfym

KARLSKOGA

En kvinna i 40-årsåldern har fällts för fyra fall av snatteri. Hon dömdes till dagsböter på sammanlag 1 500 kronor.

Det var i oktober förra året som kvinnan ertappades efter att hon snattat kläder och parfym i tre olika butiker, till ett värde av totalt 924 kronor. I början av åkte hon fast igen, denna gång efter att ha tagit diverse varor till ett värde av drygt 200 kronor på Ica Maxi.

Det var i oktober förra året som kvinnan ertappades efter att hon snattat kläder och parfym i tre olika butiker, till ett värde av totalt 924 kronor. I början av åkte hon fast igen, denna gång efter att ha tagit diverse varor till ett värde av drygt 200 kronor på Ica Maxi.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.