2016-03-02 18:18

2016-03-03 08:30

Politisk vilde får strafföreläggande

KARLSKOGA: Förtroendevald i Karlskoga döms för urkundsförfalskning

Mikael Hedström, regionråd i Örebro län och politiska företrädare i Karlskoga, har fått ett strafföreläggande för urkundsförfalskning.

Mikael Hedström är politisk vilde sedan han lämnade Sverigedemokraterna. Brottet består i att han ska ha förfalskat en partikamrats namnteckning på flera reseräkningar. Han ska nu betala totalt 8 800 kronor i dagsböter.

Mikael Hedström har bett om att få återkomma med en kommentar till Karlskoga Tidning under torsdagseftermiddagen.

Mikael Hedström är politisk vilde sedan han lämnade Sverigedemokraterna. Brottet består i att han ska ha förfalskat en partikamrats namnteckning på flera reseräkningar. Han ska nu betala totalt 8 800 kronor i dagsböter.

Mikael Hedström har bett om att få återkomma med en kommentar till Karlskoga Tidning under torsdagseftermiddagen.

  • Anders Persson

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.