2016-03-01 12:05

2016-03-01 12:13

Demonstrerade mot sommarstängt

ÖREBRO: Barnmorskor från avdelning Q i Karlskoga utanför regionfullmäktiges möte

En grupp barnmorskor från kvinnoklinken på Karlskoga lasarett, avdelning Q, åkte på tisdag till rådhuset Örebro för att möta politiker i samband med att regionfullmäktige och framföra sina åsikter om planerna på att stänga kvinnokliniken i Karlskoga under 10 veckor i sommar.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.