2016-02-22 10:44

2016-02-22 10:44

Godset i skottkärra

KARLSKOGA: Polisen tog två inbrottstjuvar på bar gärning

Under helgen har inbrottstjuvar härjat i över Aggerud. Polisen tog paret på bar gärning när de kom med en full skottkärra med stöldgods.

Stöldturnén började på Blåbärsvägen. Där misstäkts de ha gjort inbrott i en villa och tagit med sig diverse gods.

Därefter tros de ha fortsatt till Björnbärsvägen. Där har de först gjort inbrott i en personbil. Ur bilen stal de bland annat solglasögon. Nu fortsatte paret på Björnbärsvägen till nästa bil.

De två gör inbrott i bilen. De tar en bilstereo och ytterligare ett par solglasögon. De rycker även bort grillen på bilen och lägger stöldgodset i en skottkärra. Bilägaren ser inbrottet och larmar polisen.

Nu fortsätter stöldturnén in på Måbergvägen. De två misstänkta fortsatte till en ny bil som stod parkerad på en uppfart till en villa. Enligt anmälan har de två brutit sig in i bilen. Där har de försökt bryta loss bilstereon. De misstänks för att ha stulit verktyg ur bilen.

När polisen kommer till Måbärsvägen påträffar de paret med sin skottkärra full med stöldgods. Nu ska polisen försöka reda ut vart alla föremålen kommer ifrån. Mannen och kvinnan är kända av polisen.

Stöldturnén började på Blåbärsvägen. Där misstäkts de ha gjort inbrott i en villa och tagit med sig diverse gods.

Därefter tros de ha fortsatt till Björnbärsvägen. Där har de först gjort inbrott i en personbil. Ur bilen stal de bland annat solglasögon. Nu fortsatte paret på Björnbärsvägen till nästa bil.

De två gör inbrott i bilen. De tar en bilstereo och ytterligare ett par solglasögon. De rycker även bort grillen på bilen och lägger stöldgodset i en skottkärra. Bilägaren ser inbrottet och larmar polisen.

Nu fortsätter stöldturnén in på Måbergvägen. De två misstänkta fortsatte till en ny bil som stod parkerad på en uppfart till en villa. Enligt anmälan har de två brutit sig in i bilen. Där har de försökt bryta loss bilstereon. De misstänks för att ha stulit verktyg ur bilen.

När polisen kommer till Måbärsvägen påträffar de paret med sin skottkärra full med stöldgods. Nu ska polisen försöka reda ut vart alla föremålen kommer ifrån. Mannen och kvinnan är kända av polisen.

  • Anders Persson

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.