2016-02-12 17:11

2016-02-13 08:15

Marsipanros till maskrosbarn

KARLSKOGA: Åsa fick KD-tårta

Åsa Karlström, dansbandslåtsdrottning, förärades en Alla hjärtans dagstårta av KD i Karlskoga.
Bengt Eklund och Kristina Borén överraskade Åsa på Café 39:an när hon var på väg till Dalarna.

Hon har skrivit 312 dansbandslåtar, även en julsång som gett Bris, Barnens rätt i samhället, 24 000 kronor: ”Det snöar i Värmland”. Vinnare av dansbandspriset Guldklaven och arrangör av välgörenhetskonserter så att barnfamiljer kunnat åka till Kolmårdens djurpark. Kristdemokraterna i Karlskoga hade lätt att välja vem som skulle få deras Alla hjärtans dagtårta: Åsa Karlström. Partiets Bengt Eklund och Kristina Borén fick den stora äran, kaffe, tårta och pratstund när priset delades ut för minst femtonde gången, vid en anspråkslös ceremoni på Café 39:an.

Åsa var glatt överraskad, efter att på väg till Malung lite motvilligt ha kallats till ett förespeglat arbetsmöte. Hon tackade och framhöll att den egna tuffa uppväxten fick henne att agera.

 

Hon har skrivit 312 dansbandslåtar, även en julsång som gett Bris, Barnens rätt i samhället, 24 000 kronor: ”Det snöar i Värmland”. Vinnare av dansbandspriset Guldklaven och arrangör av välgörenhetskonserter så att barnfamiljer kunnat åka till Kolmårdens djurpark. Kristdemokraterna i Karlskoga hade lätt att välja vem som skulle få deras Alla hjärtans dagtårta: Åsa Karlström. Partiets Bengt Eklund och Kristina Borén fick den stora äran, kaffe, tårta och pratstund när priset delades ut för minst femtonde gången, vid en anspråkslös ceremoni på Café 39:an.

Åsa var glatt överraskad, efter att på väg till Malung lite motvilligt ha kallats till ett förespeglat arbetsmöte. Hon tackade och framhöll att den egna tuffa uppväxten fick henne att agera.

 

  • Nils Lindberg

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.