2016-02-08 15:41

2016-02-08 15:41

Vårens konserter i konsthallen

KARLSKOGA: J&J the Simple Souls inleder lördag 13 februari

Jessica Andersson och Jörgen Petersén beskriver sig som enkla själar och uppträder därför under namnet J&J the Simple Souls. Denna countryinspirerade duo är först ut under vårens Musik i konsthallen.

J&J the Simple Souls spelar lördag 13 februari och det utlovas en blandning av gammalt och nytt. Jessica Andersson och Jörgen Petersén planerar att spela in ett album under våren och går allt som duon hoppas släpps plattan Lost on Purpose till sommaren.

Lördag 27 februari ska Sonoruskören under ledning av Inga-Lill Brogeland Morfeldt bjuda publiken på gott och blandat. Sonoruskören startades 1974 på Musikskolan i Degerfors och har en repertoar som består av allt från visor, pop och rock till jazz och traditionell körmusik. Sonoruskören framträder under mottot: Vi ska ha roligt när vi sjunger.

Det blir inga konserter i mars utan tredje akten dröjer till lördag 2 april då Vännerna framträder. Kvartetten har tidigare kallat sig Vänner i vinternatten men det passar inte särskilt bra en vårdag i april så nu nöjer sig Inga-Lill Brogeland Morfeldt, Ingrid Langaard, Christer Blomberg och Gunnar Hjorth med Vännerna.

Andrew McQuire, Johan Uneus och Sören Ågren kallar sig Three is a crowd när de sjunger och spelar. Trion började spela tillsammans våren 2013 och upptäckte att deras blandning av klassiska evergreens och moderna sånger uppskattades av publiken och har därför fortsatt. Lördag 9 april kan Three is a crowd höras i konsthallen.

Anna Harrysson, Malin Näsman och Erik Näsman avslutar lördag 16 april med ett program som bygger på en, två och ibland tre röster i samklang med gitarr eller piano.

J&J the Simple Souls spelar lördag 13 februari och det utlovas en blandning av gammalt och nytt. Jessica Andersson och Jörgen Petersén planerar att spela in ett album under våren och går allt som duon hoppas släpps plattan Lost on Purpose till sommaren.

Lördag 27 februari ska Sonoruskören under ledning av Inga-Lill Brogeland Morfeldt bjuda publiken på gott och blandat. Sonoruskören startades 1974 på Musikskolan i Degerfors och har en repertoar som består av allt från visor, pop och rock till jazz och traditionell körmusik. Sonoruskören framträder under mottot: Vi ska ha roligt när vi sjunger.

Det blir inga konserter i mars utan tredje akten dröjer till lördag 2 april då Vännerna framträder. Kvartetten har tidigare kallat sig Vänner i vinternatten men det passar inte särskilt bra en vårdag i april så nu nöjer sig Inga-Lill Brogeland Morfeldt, Ingrid Langaard, Christer Blomberg och Gunnar Hjorth med Vännerna.

Andrew McQuire, Johan Uneus och Sören Ågren kallar sig Three is a crowd när de sjunger och spelar. Trion började spela tillsammans våren 2013 och upptäckte att deras blandning av klassiska evergreens och moderna sånger uppskattades av publiken och har därför fortsatt. Lördag 9 april kan Three is a crowd höras i konsthallen.

Anna Harrysson, Malin Näsman och Erik Näsman avslutar lördag 16 april med ett program som bygger på en, två och ibland tre röster i samklang med gitarr eller piano.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.