2016-02-08 09:36

2016-02-08 09:36

Berusad hotade personal

KARLSKOGA

Polisen kallades till en butik på Centrumleden på lördagen med anledning av bråk på platsen.

En man ska ha tagit diverse varor i butiken och sedan gett sig på personalen. Mannen som enligt polisen vet om att han har en smittsam sjukdom ska trots det ha spottat på en av de anställda. Han ska även ha knuffat en annan anställd i bröstet och hotat denne.

Mannen omhändertogs enligt LOB och är nu misstänkt för försök till misshandel, ofredande, olaga hot samt snatteri.

En man ska ha tagit diverse varor i butiken och sedan gett sig på personalen. Mannen som enligt polisen vet om att han har en smittsam sjukdom ska trots det ha spottat på en av de anställda. Han ska även ha knuffat en annan anställd i bröstet och hotat denne.

Mannen omhändertogs enligt LOB och är nu misstänkt för försök till misshandel, ofredande, olaga hot samt snatteri.