2016-01-29 14:38

2016-01-29 14:38

Rattfull åkte fast

DEGERFORS

Vid 18-tiden på torsdagen kontrollerade polisen en bil på väg 555, i höjd med Knutsbol.

Föraren, en man född -54, blåste positivt och togs med till polisstationen. Vidare provtagning visade att mannen hade 1,5 promille alkohol i sig. Körkortet omhändertogs och han är misstänkt för grovt rattfylleri.

Föraren, en man född -54, blåste positivt och togs med till polisstationen. Vidare provtagning visade att mannen hade 1,5 promille alkohol i sig. Körkortet omhändertogs och han är misstänkt för grovt rattfylleri.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.