2016-01-28 11:02

2016-01-28 11:02

Sprang iväg med pengarna

KARLSKOGA

Vid lunchtid på onsdagen utsattes ett café i centrala Karlskoga för stöld.

Medan personalen befann sig i köket passade en okänd man på att ta cirka 1 000 kronor ur kassan och sprang sedan från platsen. Vittnen som sett händelsen följde efter honom och ringde samtidigt till polisen. Mannen hann dock undan.

Enligt polisen är den misstänkte mannen mellan 30-40 år och vid tillfället hade han glasögon, keps och en mörk ryggsäck.

Medan personalen befann sig i köket passade en okänd man på att ta cirka 1 000 kronor ur kassan och sprang sedan från platsen. Vittnen som sett händelsen följde efter honom och ringde samtidigt till polisen. Mannen hann dock undan.

Enligt polisen är den misstänkte mannen mellan 30-40 år och vid tillfället hade han glasögon, keps och en mörk ryggsäck.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.