2016-01-28 13:18

2016-01-28 13:18

Påverkad förare stoppades

KARLSKOGA

Vid 01.45 natten till torsdagen kontrollerade polisen en bil på Noravägen.

Föraren, en man i 60-årsåldern, verkade vara påverkad av både alkohol och droger. Han hade inte heller något körkort och har tidigare ertappats med att trots detta köra bil. Dessutom hittade polisen vad som misstänks vara narkotika på honom.

Mannen togs med för provtagning och förhör och är nu misstänkt för narkotikabrott, rattfylleri samt grov olovlig körning.

Föraren, en man i 60-årsåldern, verkade vara påverkad av både alkohol och droger. Han hade inte heller något körkort och har tidigare ertappats med att trots detta köra bil. Dessutom hittade polisen vad som misstänks vara narkotika på honom.

Mannen togs med för provtagning och förhör och är nu misstänkt för narkotikabrott, rattfylleri samt grov olovlig körning.