2016-01-28 17:45

2016-01-28 17:45

Ingen koppling till BAE

KARLSKOGA/VARBERG NOTERAT

BAE Systems Bofors har ingen koppling till skandalfartyget Whiskey trio som stoppats i Varberg av Transportstyrelsen.

Enligt SVT Nyheter Halland är fartyget lastat med raketer från England som påstås ha koppling till Bofors, men vilket företag det rör sig om framkommer inte tydligt. BAE Systems Bofors meddelar nu att företaget säkerställt att de inte har något samröre med det explosiva gods som finns på fartyget.

Enligt SVT Nyheter Halland är fartyget lastat med raketer från England som påstås ha koppling till Bofors, men vilket företag det rör sig om framkommer inte tydligt. BAE Systems Bofors meddelar nu att företaget säkerställt att de inte har något samröre med det explosiva gods som finns på fartyget.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.