2016-01-28 21:26

2016-01-28 21:26

Antons Flyers på jakt efter ännu en seger

ISHOCKEY: alltrean: Inför HC Örnen–HC Flyers, fredag

På fredagskvällen jagar Anton Täpp och hans lagkompisar i segermaskinen HC Flyers ytterligare en vinst.

Om HC Örnen besegras på bortais blir det 26:e raka segern sedan starten för Karlskogalaget som vunnit med uddamålet i båda mötena med HC Örnen tidigare under säsongen.

I den här intervjun ser Täpp bland annat tillbaka på 3–2-vinsten i alltreans premiär mot HC Örnen, kommenterar vilket lag som blir svåraste hotet mot den hägrande seriesegern och hur det kändes i fredags att spela inför 1 146 åskådare.

Om HC Örnen besegras på bortais blir det 26:e raka segern sedan starten för Karlskogalaget som vunnit med uddamålet i båda mötena med HC Örnen tidigare under säsongen.

I den här intervjun ser Täpp bland annat tillbaka på 3–2-vinsten i alltreans premiär mot HC Örnen, kommenterar vilket lag som blir svåraste hotet mot den hägrande seriesegern och hur det kändes i fredags att spela inför 1 146 åskådare.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.