2016-01-27 13:10

2016-01-27 13:10

Snatteri uppdagade fler brott

KARLSKOGA

Vid middagstid på tisdagen kallades polisen till en butik i K-center med anledning av snatteri. En man ska ha tagit flera chokladkakor men inte betalat för dessa då han betalade för andra varor.

Mannen kopplades ihop med ytterligare en man samt en personbil och misstanke om ytterligare brott uppstod. I bilen samt i den andre mannens ryggsäck hittades ytterligare gods som tros vara stulet. Dessutom var bilen hyrd och skulle redan ha lämnats tillbaka.

Männen, födda -89 och -90, greps och anhölls senare av åklagare. De är misstänkta för snatteri, stöld, häleri samt olovligt förfogande.

Mannen kopplades ihop med ytterligare en man samt en personbil och misstanke om ytterligare brott uppstod. I bilen samt i den andre mannens ryggsäck hittades ytterligare gods som tros vara stulet. Dessutom var bilen hyrd och skulle redan ha lämnats tillbaka.

Männen, födda -89 och -90, greps och anhölls senare av åklagare. De är misstänkta för snatteri, stöld, häleri samt olovligt förfogande.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.