2016-01-16 13:32

2016-01-16 13:32

Rundqvist om nya kedjan i BIK

ISHOCKEY: allsvenskan: Inför BIK Karlskoga–Sundsvall, söndag

Centern David Rundqvist från Färjestad blev på lördagsförmiddagen officiellt klar för spel i BIK Karlskoga resten av säsongen. Han debuterar för sitt nygamla lag redan i söndagsmatchen hemma mot Sundsvall.

Här kommenterar Rundqvist sina nya kedjekompisar, förklarar varför det blir spel i BIK nu och berättar vad han hoppas kunna tillföra Karlskogalaget – bland mycket annat.

Här kommenterar Rundqvist sina nya kedjekompisar, förklarar varför det blir spel i BIK nu och berättar vad han hoppas kunna tillföra Karlskogalaget – bland mycket annat.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.