2016-01-16 06:00

2016-01-16 06:00

Det vet man väl hur pojkar är...

KRÖNIKA: Björn Reimers

Det blev ett fasligt liv i media tidigare i veckan när vetskapen om att det förekommit sexuella trakasserier vid några musikfestivaler i Kungsträdgården under ett par år utan att polisen informerat allmänheten om övergreppen, trots att det sedan länge varit känt. Allt detta apropå liknande händelser i tyska Köln under nyårsnatten, men även på andra platser i Sverige och Tyskland.

Plus - för dig som är prenumerant!

buy subscription

Denna artikel är en del av vårt plusmärkta innehåll, exklusivt för dig som kund. Våra nyhetspaket ger dig fri tillgång till lokaljournalistik när, var och hur du vill. Läs allt för bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Erbjudandet gäller:

Plus på alla NWT-koncernens sajter: nwt.se, vf.se, sla.se och mariestadstidningen.se.

Välj annat erbjudande

Redan prenumerant?

Saknar du digitalt konto hos oss?
Aktivera ett konto med hjälp av ditt personnummer eller kundnummer.

Aktivera konto