2016-01-14 10:37

2016-01-14 10:37

Våg av källarinbrott

KARLSKOGA

Under den senaste tiden har en rad källarinbrott inträffat runt om i Karlskoga, bland annat på Gustavsgatan, Frödingsvägen, Mekanikergatan och Skrågatan.

På tisdagen sågs en okänd man med en hund röra sig vid en fastighet på Riksbyggevägen. Mannen ska ha försökt bryta sig in i källarförrådet med något verktyg men utan att lyckas. Enligt vittnen lämnade mannen platsen på cykel och han ska ha synts till i området tidigare.

På Värmlandsvägen upptäcktes två källarinbrott på tisdagen. Ur det ena förrådet har bland annat vykort och mynt stulits och ur det andra är det ett tält och olika verktyg, bland annat en bänksåg och mutterdragare, stulits.

Även i Sandviken har tjuvar slagit till mot just källarförråd.

Polisen ber nu allmänheten om hjälp med tips, om någon har sett något som inte stämmer eller uppmärksammat obehöriga människor som rör sig i området, som kan lämnas via 114 14.

På tisdagen sågs en okänd man med en hund röra sig vid en fastighet på Riksbyggevägen. Mannen ska ha försökt bryta sig in i källarförrådet med något verktyg men utan att lyckas. Enligt vittnen lämnade mannen platsen på cykel och han ska ha synts till i området tidigare.

På Värmlandsvägen upptäcktes två källarinbrott på tisdagen. Ur det ena förrådet har bland annat vykort och mynt stulits och ur det andra är det ett tält och olika verktyg, bland annat en bänksåg och mutterdragare, stulits.

Även i Sandviken har tjuvar slagit till mot just källarförråd.

Polisen ber nu allmänheten om hjälp med tips, om någon har sett något som inte stämmer eller uppmärksammat obehöriga människor som rör sig i området, som kan lämnas via 114 14.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.