2016-01-12 16:41

2016-01-12 16:41

Oanat biljettryck

DEGERFORS: Gala med The Pinks sätter Degerfors på kartan

Det blev världens tryck efter biljetter till välgörenhetsgalan där The Pinks deltar.

Arrangörsgruppen har beslutat att köra två stödgalor den 6 mars.

– Det är rörigt, folk ringer från Kristianstad och Varberg och andra ställen. Så det är minsann inte bara i Degerfors, Svartå och Åtorp som biljetter efterfrågas, säger Virpi Ljung, Folkets hus.

På tisdagen då biljetterna till galan, till förmån för UNHCR, släpptes hade hon fullt upp med att ta emot biljettbeställningar via internet, direkt på plats, ta emot betalningar via swish och checka av det mot bokningar.

– Jag trodde inte det skulle bli såhär, alla vill komma och titta på de små pojkarna med rosa t-shirts och pojkröster. De är vuxna nu och många av de som bokar är i den åldern att de nog hade dem som idoler, säger Ljung som inte hann med sina ordinarie arbetsuppgifter i huset denna dag. Till hjälp fick hon senare Charlotte Silfverhjelm, arrangörsgruppen, som hoppade in efter att ha slutat sitt ordinarie jobb för dagen.

Arrangörsgruppen har beslutat att köra två stödgalor den 6 mars.

– Det är rörigt, folk ringer från Kristianstad och Varberg och andra ställen. Så det är minsann inte bara i Degerfors, Svartå och Åtorp som biljetter efterfrågas, säger Virpi Ljung, Folkets hus.

På tisdagen då biljetterna till galan, till förmån för UNHCR, släpptes hade hon fullt upp med att ta emot biljettbeställningar via internet, direkt på plats, ta emot betalningar via swish och checka av det mot bokningar.

– Jag trodde inte det skulle bli såhär, alla vill komma och titta på de små pojkarna med rosa t-shirts och pojkröster. De är vuxna nu och många av de som bokar är i den åldern att de nog hade dem som idoler, säger Ljung som inte hann med sina ordinarie arbetsuppgifter i huset denna dag. Till hjälp fick hon senare Charlotte Silfverhjelm, arrangörsgruppen, som hoppade in efter att ha slutat sitt ordinarie jobb för dagen.