2016-01-11 11:21

2016-01-11 11:21

Smet från trafikolycka

KARLSKOGA

På fredagen körde en kvinna på E18, i riktning mot Karlskoga.

Vid Stora Villingen blev hon påkörd bakifrån av en okänd bilist som körde vidare från platsen. Kvinnan sökte själv vård då hon hade ont i ryggen och mådde illa. Bilen fick skador på stötfångaren och ena lyktan.

Händelsen rubriceras som smitning.

Vid Stora Villingen blev hon påkörd bakifrån av en okänd bilist som körde vidare från platsen. Kvinnan sökte själv vård då hon hade ont i ryggen och mådde illa. Bilen fick skador på stötfångaren och ena lyktan.

Händelsen rubriceras som smitning.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.