2016-01-05 09:35

2016-01-05 09:35

Kan ha sålt narkotika

KARLSKOGA

På måndagen kontrollerade polisen två män på Värmlandsvägen.

Misstanke om brott uppstod och det gjordes även en husrannsakan i den ene mannens bostad. Båda männen ska ha haft vad som misstänks vara narkotika på sig, troligtvis i överlåtelsesyfte, och är misstänkta för narkotikabrott.

Misstanke om brott uppstod och det gjordes även en husrannsakan i den ene mannens bostad. Båda männen ska ha haft vad som misstänks vara narkotika på sig, troligtvis i överlåtelsesyfte, och är misstänkta för narkotikabrott.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.