2015-12-31 06:00

2015-12-31 06:00

Bilder från året 2015

FOTO: Ett personligt urval från året som varit

Ögonblick och minnen där bilderna inte nödvändigtvis är de bästa från året.

Att jobba som pressfotograf är speciellt. Ingen dag är den andra lik och man vet aldrig vad som väntar. På kort tid ska man komma på bildlösningar i miljöer man oftast aldrig varit. En utmaning men också väldigt spännande och kreativt. Dessutom är det väldigt roligt och intressant med alla olika människor jag träffar i mitt jobb.

Här är några bilder från 2015 som jag under kort tid valt ut. Skulle jag göra samma sak om några veckor skulle antagligen urvalet bli annorlunda.

Att jobba som pressfotograf är speciellt. Ingen dag är den andra lik och man vet aldrig vad som väntar. På kort tid ska man komma på bildlösningar i miljöer man oftast aldrig varit. En utmaning men också väldigt spännande och kreativt. Dessutom är det väldigt roligt och intressant med alla olika människor jag träffar i mitt jobb.

Här är några bilder från 2015 som jag under kort tid valt ut. Skulle jag göra samma sak om några veckor skulle antagligen urvalet bli annorlunda.

  • Roger Gleisner