2015-12-29 06:28

2015-12-29 07:07

Olycksbilist tros ha kört påverkad

KARLSKOGA

En 34-årig kvinna orsakade natten mot tisdagen en singelolycka på E18 vid Bodalen.

– Hon hade kört in i vajerräcket vid Linnebäck. Polis, ambulans och räddningstjänst var på plats men hon var oskadd och inte intresserad av att följa med oss. men detfick hon göra i alla fall eftersom hon saknade körkort och uppvisade tecken på narkotikapåverkan, säger Johan Wallenius, vakthavande befäl vid Örebropolisen.

Kvinnan, som är känd av polisen sedan tidigare för liknande brott, misstänks i nuläget för grovt rattfylleri.

– Detta eftersom hon har kört vårdslöst och uppvisat tecken på påverkan

 

– Hon hade kört in i vajerräcket vid Linnebäck. Polis, ambulans och räddningstjänst var på plats men hon var oskadd och inte intresserad av att följa med oss. men detfick hon göra i alla fall eftersom hon saknade körkort och uppvisade tecken på narkotikapåverkan, säger Johan Wallenius, vakthavande befäl vid Örebropolisen.

Kvinnan, som är känd av polisen sedan tidigare för liknande brott, misstänks i nuläget för grovt rattfylleri.

– Detta eftersom hon har kört vårdslöst och uppvisat tecken på påverkan