2015-12-28 06:00

2015-12-28 19:42

"Det är vårt sätt att vara med och stödja"

VÄLGÖRENHET: Det finns fortfarande chans att köpa en andel i Guld-Agnetas dockskåp

OS-medaljören Agneta Andersson hjälpte Svensk Fastighetsförmedling i Karlskoga och Kristinehamn att inreda ett dockhus som skulle säljas till förmån för Barncancerfonden. Nu har dockhuset delats upp i andelar och än finns chansen att köpa in sig och bidra till ett välgörande ändamål.

Git Bengtzing, på Svensk Fastighetsförmedling, berättar att dockhuset som Agneta Andersson gjort i ordning just nu ligger på en summa på cirka 5 000 kronor.

– Vi gjorde om lite så nu har kan man köpa andelar i stället. När allt är klart kommer vi att skänka bort dockskåpet till någon som har nytta av det istället för att det går till den person som skulle ha lagt det högsta budet. Vi kommer ge det till en barnavdelning på Karlskoga lasarett, förklarar hon.

Fler kan köpa

Är man sugen på att bidra med sitt strå till stacken kan man fortfarande köpa sig en andel.

– Det här är en fortsättning på vår höstkampanj. Vi skänkte hundra kronor för varje värdering i höstas och nu skänker vi pengarna för dockskåpet. Det är vårt sätt att vara med och stödja, vi har kört kampanjer bra länge nu. Vi vill väldigt gärna att fler köper en andel, säger hon.

Kedjan samarbetar

Dockhus-kampanjen utfördes av fler kontor inom Svensk Fastighetsförmedling och tillsammans har kedjan dragit in omkring 65 000 kronor.

– Det är sex dockskåp som sålts totalt.

Git Bengtzing, på Svensk Fastighetsförmedling, berättar att dockhuset som Agneta Andersson gjort i ordning just nu ligger på en summa på cirka 5 000 kronor.

– Vi gjorde om lite så nu har kan man köpa andelar i stället. När allt är klart kommer vi att skänka bort dockskåpet till någon som har nytta av det istället för att det går till den person som skulle ha lagt det högsta budet. Vi kommer ge det till en barnavdelning på Karlskoga lasarett, förklarar hon.

Fler kan köpa

Är man sugen på att bidra med sitt strå till stacken kan man fortfarande köpa sig en andel.

– Det här är en fortsättning på vår höstkampanj. Vi skänkte hundra kronor för varje värdering i höstas och nu skänker vi pengarna för dockskåpet. Det är vårt sätt att vara med och stödja, vi har kört kampanjer bra länge nu. Vi vill väldigt gärna att fler köper en andel, säger hon.

Kedjan samarbetar

Dockhus-kampanjen utfördes av fler kontor inom Svensk Fastighetsförmedling och tillsammans har kedjan dragit in omkring 65 000 kronor.

– Det är sex dockskåp som sålts totalt.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.