2015-12-18 15:51

2015-12-18 15:51

Tomte i minst 40 år

DEGERFORS: Butiksrådet håller på traditionen

Meron Frezghi var en av dem som träffade Tomten på Coop Extra.

Tomten bjöd kunderna på skumtomtar ur sin korg och just den här tomten har agerat i rollen i utan vidare 40 år på Konsum i Degerfors. Han heter Elmer Borg och är med i butiksrådet, som i skift byts av om att tomta för kunderna en dag såhär i juletid.

Tomten bjöd kunderna på skumtomtar ur sin korg och just den här tomten har agerat i rollen i utan vidare 40 år på Konsum i Degerfors. Han heter Elmer Borg och är med i butiksrådet, som i skift byts av om att tomta för kunderna en dag såhär i juletid.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.