2015-12-18 15:40

2015-12-18 15:40

"Sedan går starten"

KARLSKOGA: I Januari kommer detaljplanen av nya Torget

Arbetet med hur Torget i Karlskoga ska se ut i framtiden har pågått en längre tid. Det har kommit många motioner och medborgarförslag i frågan och allt detta har lagts på hög och levererats till arkitekten. Nu börjar detaljplane bli klar och den kommer att presenteras i januari.

Hur vill du att det nya Torget i Karlskoga ska se ut? Den frågan har fått många Karlskogabor att lämna in förslag.

– Det har kommit in många synpunkter på vad Karlskogaborna vill ha på Torget, säger Stig Rengman samhällsbyggnadschef. Vi har börjat med att göra detaljplanen och i januari kommer den att ställas ut. Alla synpunkter och förslag som kommit i frågan har arkitekten haft som underlag i detaljplansarbetet.

– Nu ska vi bara få planen godkänd och sedan startar resan, säger Rengman.

Hur vill du att det nya Torget i Karlskoga ska se ut? Den frågan har fått många Karlskogabor att lämna in förslag.

– Det har kommit in många synpunkter på vad Karlskogaborna vill ha på Torget, säger Stig Rengman samhällsbyggnadschef. Vi har börjat med att göra detaljplanen och i januari kommer den att ställas ut. Alla synpunkter och förslag som kommit i frågan har arkitekten haft som underlag i detaljplansarbetet.

– Nu ska vi bara få planen godkänd och sedan startar resan, säger Rengman.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.