2015-12-18 11:28

2015-12-18 11:28

Rånade varuhus på kläder

KARLSKOGA NOTERAT

En person, anställd på ett varuhus i stans östra delar, har för polisen uppgivit att han i onsdags, vid halv sex-tiden på eftermiddagen, såg hur en man stoppade på sig kläder som han inte betalade för.

Därför stoppades mannen vid kassorna. Mannen sprang från platsen men stoppades än en gång av den anställde. Den misstänkte rånaren, för det är så polisen rubricerar gärningen, slog då mot den anställde och ett av slagen träffade lätt i ansiktet. Den misstänkte rånaren hade ringt efter en bil som han hoppade in i och försvann från platsen.

Därför stoppades mannen vid kassorna. Mannen sprang från platsen men stoppades än en gång av den anställde. Den misstänkte rånaren, för det är så polisen rubricerar gärningen, slog då mot den anställde och ett av slagen träffade lätt i ansiktet. Den misstänkte rånaren hade ringt efter en bil som han hoppade in i och försvann från platsen.