2015-12-18 11:28

2015-12-18 11:28

Hotade hel familj

ÅTORP

En familj i Åtorp anmälde i torsdags att de under en tid hotats av en man som familjen känner.

Polisen uppger att hoten ska vara riktade mot hela familjen men säger samtidigt att det inte framgår av anmälan hur hoten framförts eller vad som sagts. Men familjen känner sig rädd och otrygg och har polisanmält händelsen som rubriceras som olaga hot.

Polisen uppger att hoten ska vara riktade mot hela familjen men säger samtidigt att det inte framgår av anmälan hur hoten framförts eller vad som sagts. Men familjen känner sig rädd och otrygg och har polisanmält händelsen som rubriceras som olaga hot.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.